دیوار شیشه ای و پارتیشن شیشه ای ( Glass Wall )

پیش از اینکه درباره دیوارهای شیشه ای صحبت کنیم، باید گفت تاریخچه شیشه به قرن‌ها قبل برمی‌گردد. در ابتدا از شیشه‌های طبیعی استفاده می کردند. سپس از شیشه برای ساخت سلاح استفاده می شد. بعدها با گذشت زمان برای ساخت ظروف، کاشی معرق، اشیاء تزیینی و غیره مورد استفاده قرار گرفت.

به طور معمول از شیشه فقط برای بهره بردن از نور استفاده می شد. با گذشت زمان، پیشرفت بیشتر در تکنولوژی شیشه منجر به استفاده از شیشه به عنوان یک عنصر تزئینی در بسیاری از خانه ها و همچنین در ساختمان های چند طبقه می شود. اما اینکه شیشه ها فقط بعنوان یک عنصر تزئینی در ساختمان مورد استفاده قرار بگیرند کافی نبود.
بنابراین، با توجه به نیازهای هر ساختمان در حیطه کارآمدی و همچنین صرفه جویی در انرژی، تحقیقاتی بر روی شیشه انجام شده است تا خواصی مانند ضریب شکست، افت انعکاس، گذر حرارتی، عبور نور مرئی، عبور مادون قرمز، عبور فرابنفش، مقاومت شیمیایی بهبود بخشد.

در نهایت، انجام تحقیقات و آزمایش های گوناگون بر روی شیشه، موجب شد تا بتوان این ماده را به گونه ای بهبود بخشید و توسعه داد تا بتوان از آن به عنوان یک مصالح ساختمانی مدرن استفاده کرد.

باید گفت شفاف بودن شیشه و قابلیت آن در انتقال نور و تصویر، می تواند به ایجاد فضاهای ظریف در هر قسمت از ساختمان کمک نموده و زیبایی هر ساختمانی را تضمین کند. نحوه انتقال نور از طریق شیشه در ساختمان به قدری خیره کننده است که به ابزاری قدرتمند برای یک معمار تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید : اتاق شیشه ای

در واقع امروزه شیشه جزء ضروری برای استفاده در بسیاری از نماها و سقف ها محسوب می شود و به طراحان و معماران کمک می کند تا طرح ها را به طور خلاقانه تری ترسیم کنند. در سال های اخیر، در بسیاری از کشورها، استفاده از شیشه در انواع سازه ها، به نماد توسعه تبدیل شده است و اغلب این ساختمان ها نمادی از رفاه و تجمل را تداعی می کنند.

دیوار شیشه ای

مزایای دیوار شیشه ای :

  • امکان ساخت دیوار های شیشه ای در اشکال مختلف
    شیشه به عنوان یک ماده سخت باز که با گرما دادن به ماسه یا کوارتز ایجاد می شود، یک ماده معدنی، شفاف یا نیمه شفاف را تشکیل می دهد که می تواند به هر شکلی قالب گیری شود. بنابراین می توان شیشه ها را در اشکالی با هندسه های مختلف از جمله منحنی ساخت. از این رو برای مصارف عمومی لعاب در ساختمان، سردر مغازه، درب ساختمان، پنجره و کارگاه استفاده کرد.
  • دیوار شیشه ای می تواند عایق صدا و گرما باشد.
    می توان دیوارهای شیشه ای را به صورت دو یا چند جداره ( ترمال بریک ) ساخت تا در برابر عبور صدا و گرما/سرما مقاوم باشند.
    بیشتر بخوانید : ترمال بریک چیست ؟ 
  • پارتیشن ها و دیوارهای شیشه ای شفاف هستند
    شیشه یک ماده شفاف منحصر به فرد است که به نور اجازه عبور می دهد تا اجسام پشت شیشه به وضوح قابل مشاهده باشند. باید گفت شیشه ها را می توان با میزان شفافیت متفاوت ساخت.
    شیشه این امکان را به شما می دهد که به صورت بصری با دنیای بیرون ارتباط برقرار کنید. حتی زمانی که در یا پنجره بسته است، نور را قادر می سازد تا به داخل جریان یابد. بنابراین باعث صرفه جویی در مصرف انرژی و کاهش قبض برق می شود. اتاق را روشن می کند و زیبایی خانه را بیشتر می کند.
  • دیوارهای شیشه ای در مقابل گرد و غبار و آب مقاوم بوده و به راحتی تمیز می شوند
    شیشه دارای سطح براق صاف است، بنابراین ضد گرد و غبار است و می توان آن را به راحتی تمیز کرد. بر خلاف سایر مواد، نگهداری آن آسان است. مزیت دیگر آن ضد آب بودن آن است. بنابراین، در مناطقی که اغلب با گرد و غبار و ماسه در هوا پوشیده شده اند بهتر است در ساخت سازه ها از شیشه استفاده کرد. استفاده از شیشه باعث می شود با صرف زمان و انرژی کمتر، نظافت و نگهداری این مکان ها آسان شود.
  • دیوارهای شیشه ای را می توان در رنگ های مختلف ساخت
    شیشه در طیف گسترده ای از رنگ ها موجود است و هنگامی که ورق شیشه را در واحدهای لمینت یا عایق ترکیب می کنیم، رنگ و ظاهر آن تغییر می کند.
    در مکان های مختلف، شیشه های لمینت را می توان با طیف گسترده ای از لایه های رنگی ساخت تا جلوه های نوری استثنایی را ارائه دهد. این رنگ ها را می توان با شیشه های رنگی و چاپ شده ترکیب کرد تا نتایج متفاوتی به دست آورد.

دفتر کار با دیوار شیشه ای
  • دیوار های شیشه ای از نظر زیبایی شناسی جذابیت فوق العاده ای به ساختمان اضافه می کنند.
    شیشه یک راه ایده آل برای نمایش یک محصول است. شیشه می تواند ساختار را خیره کننده تر، پیچیده تر نشان دهد و زیبایی را به ساختمان بیافزاید. علاوه بر این امکان ایجاد برش و نقش روی پارتیشن های شیشه ای می تواند فضای جالبی را در داخل ساختمان ایجاد کند.
  • شیشه دوستدار محیط زیست و عنصری قابل بازیافت است
    بازیافت به معنای تبدیل زباله به شکلی است که بتوان از آن‌ها دوباره استفاده کرد. شیشه نیز قابل بازیافت است.
    با بازیافت شیشه می توان در انرژی صرفه جویی کرد، مقرون به صرفه است، آلودگی آب و آلودگی هوا را تا حدی کاهش داد و همچنین منابع طبیعی را حفظ نمود و …
    شیشه ۱۰۰% قابل بازیافت است و در طول فرآیند بازیافت تجزیه نمی شود. از این رو، می توان آن را به طور مکرر بدون کاهش کیفیت یا خلوص بازیافت کرد.
  •  شیشه ها از ورود اشعه ماوراء بنفش جلوگیری می کنند.
    این یک واقعیت شناخته شده است که لایه اوزون در حال تخریب است. بنابراین، لازم است ماده ای بهتر پیدا کنیم که از ما در برابر اشعه ماوراء بنفش محافظت کند. شیشه در برابر اشعه ماوراء بنفش پایدار است زیرا تحت تأثیر اشعه ماوراء بنفش قرار نمی گیرد
  • دیوار شیشه ای در مقابل خوردگی مقاوم است.
    برخلاف اکثر مواد، شیشه در برابر خوردگی مقاوم است و تنها در شرایط خاصی، شیشه مورد حمله شیمیایی قرار می گیرد.
    شیشه می تواند در برابر اثرات ناشی از وزش باد، باران یا تابش مستقیم نور خورشید مقاومت نموده و ظاهر و یکپارچگی خود را حفظ کند (البته مگر در مواردی که چیزی موجب به شکسته شدن شیشه شود). علاوه بر این، شیشه زنگ نمی‌زند. بنابراین، تخریب تدریجی که برای سایر عناصر ساختمان رخ می دهد در مورد شیشه صادق نیست.
  • یک دیوار شیشه ای عایق برق است.
    عایق الکتریسیته یعنی ماده ای که رسانای ضعیف الکتریسیته است. شیشه یک عایق عالی است. الکتریسیته را به راحتی هدایت نمی کند. در غیاب الکترون های آزاد، تضمین می کند که شما از هرگونه خطرات الکتریکی در امان هستید.

پارتیشن شیشه ای

بزرگترین عیب دیوار شیشه ای چیست؟

مهمترین عیب یک دیوار شیشه ای، احتمال شکسته شدن آن است که البته با توجه به بهبودهایی که در ساخت شیشه حاصل شده است، دیوار های شیشه ای را از شیشه هایی با جنس مقاوم تر و به اصطلاح” شیشه نشکن ” می سازند که موجب می شود به این راحتی ها دیوار شیشه ای شما فرو نریزد. با این وجود استفاده از دیوارهای شیشه ای در مناطق زلزله خیز اصلا مناسب نیست.

ضخامت دیوار شیشه ای باید چقدر باشد؟

ضخامت ها می تواند از ۶ میلی متر تا ۲۴ میلی متر متغیر باشد. با این حال، با توجه به اندازه و مکانی که دیوار شیشه ای نصب می شود، ضخامت آن تعیین می شود.

دیوار شیشه ای هوشمند چیست؟

شیشه‌های هوشمند که به‌عنوان شیشه‌های قابل تعویض، شیشه‌های پویا و شیشه‌های هوشمند نیز شناخته می‌شوند، نوعی شیشه است که می‌تواند خواص بازتابی خود را تغییر دهد تا از ورود نور خورشید و گرما به داخل ساختمان جلوگیری کند و همچنین حریم خصوصی را حفظ کند.

چه نوع شیشه ای برای دیوار مناسب است؟

استفاده از شیشه های لمینت برای دیوارها و پارتیشن های شیشه ای رایج است. باید گفت شیشه های شفاف و چند لایه ایمنی خانه ها، ادارات و رانندگان را در سراسر جهان تقویت می کند.

دیوار شیشه ای چقدر می تواند بزرگ باشد؟

دیوارهای شیشه ای را می توان با واحدهای شیشه ای در هر اندازه مورد نیاز طراحی کرد.

دیوارهای شیشه ای از چه چیزی ساخته شده اند؟

دیوارهای پارتیشن شیشه ای و جداکننده ها از ورق های شیشه ای عمودی یا جایگزین های شیشه ای تشکیل شده اند که برای جداسازی فضاها یا حفظ حریم خصوصی نصب شده اند. آنها معمولاً از شیشه سکوریت شده با ضخامت ۳/۸-۱/۲ اینچ ساخته می شوند.

قیمت دیوار شیشه ای چقدر است؟

دیوار ها و پارتیشن های شیشه ای در اشکال و ابعاد مختلفی و همچنین بصورت شیشه دوجداره ترمال بریک و با ساده قابل طراحی و نصب است. علاوه براین عواملی مانند جنس متریال انتخابی و همچنین نوع و کیفیت پروفیل و سایر یراق آلات موردنیاز، بر قیمت دیوار شیشه ای  تاثیر می گذارد.
برای محاسبه قیمت دیوار شیشه ای موردنظر خود بهتر است با همکاران ما در گروه پارس آلومینیوم تماس بگیرید تا با توجه به موارد گفته شده، متوجه شوید برای ساخت و نصب یک دیوار شیشه ای چه بودجه ای نیاز دارید.

مشاوره و قیمت ساعت ۸ الی ۱۸