درب های ورودی آلومینیومی می توانند در هرجای ساختمان اعم از جلوی ساختمان (به عنوان درب وروی اصلی)، در قسمت انتهایی ساختمان (به عنوان درب پشتی) و یا هرجای دیگر با اندازه های متفاوت مورد استفاده قرار گیرند. این نوع از درب ها می توانند بعنوان درب ورودی اصلی و یا درب بازشونده به سمت حیاط خلوت، ایوان یا باغ مورد استفاده قرار گیرند. علاوه براین می توانید برای قسمت های داخلی ملک، از درب های آلومینیومی به عنوان جداکننده اتاق یا درب های شیشه ای داخلی استفاده کنید.
در ادامه این مطلب گروه پارس آلومینیوم شما را با درب ورودی آلومینیومی / شیشه ای آشنا می کند.
چرا از درب ورودی آلومینیومی استفاده کنیم؟
مزیت اصلی درب های ورودی آلومینیومی (یا بطور کلی تر تمام درب های آلومینیومی)، در انعطاف پذیری طراحی و ساخت آن ها در ابعاد مختلف و با حالت های بازشو متفاوت است.
در اکثر ساختمان ها، صرف نظر از سبک و سن ساختمان می توان از درب های آلومینیومی استفاده کرد.
مهم تر از همه، زیبایی و ظرافت درب های آلومینیومی را باید خاطرنشان کرد! این درب ها را می توان با ظرافت بالا، اندازه بهتر و در طرح های مختلفی پیاده سازی نمود که هم برای طرفداران سبک مدرن و هم برای دوستداران سبک سنتی بسیار راضی کننده است.
بیشتر بخوانید : چرا از درب و پنجره های آلومینیومی استفاده کنیم؟
مقایسه درب ورودی آلومینیومی با درب ورودی UPVC ؟
دو مزیت اصلی خرید درب های جلو آلومینیومی نسبت به درب های UPVC، کامپوزیت، چوبی یا هیبریدی قابلیت این نوع درب در ساخت درب با اندازه های بسیار بزرگتر و یا حتی درب های باریکتر و کوچکتر است. در مقایسه با سایر درب ها با جنس های دیگر (از جمله چوب، UPVC، کامپوزیت و …)، درب های آلومینیومی می توانند بلندتر و پهن تر (عریض تر) ساخته شوند و این ویژگی باعث شده تا آنها برای طراحی درب های مدرن گزینه ای ایدهآل محسوب شوند که نیاز به پانلهای جانبی یا بالایی را از بین میبرند.
اگر شما نیز فکر می کنید درب های آلومینیویمی در مقایسه با UPVC انرژی را هدر می دهند باید گفت درب دوجداره آلومینیومی ( درب ترمال بریک ) از لحاظ عایق بودن (صوتی و حرارتی) تقریبا با upvc برابری می کند.
از لحاظ هزینه بسته به طرح و اندازه موردنظرتان ممکن است درب ورودی UPVC از درب ورودی آلومینیومی ارزان تر باشد، اما اگر به دنبال اجرای معماری خاص هستید و ساخت درب های ورودی شیشه ای بزرگ (یا پنجره های پهن و بزرگ) را مدنظر دارید، قطعا باید آلومینیوم را انتخاب کنید.
بیشتر بخوانید : مقایسه یو پی وی سی با آلومینیوم
اگر از یراق آلات آلومینیومی معتبر و پروفیل های آلومینیومی با کیفیت استفاده کنید، می توانید درب و پنجره هایی مطمئن، ایمن و کارآمد را از نظر حرارتی داشته باشید که از نظر کیفیت، دوام و عمر طولانی خیالتان را آسوده می کنند.
چارچوب های آلومینیومی می توانند در رنگ ها و طرح های مختلفی ساخته شود.بنابراین وقتی یک درب ورودی آلومینیومی با طرح و رنگ دلخواهتان را انتخاب کردید می توانید به راحتی از همان چارچوب برای درب و پنجره های دیگر ساختمان که هریک نوع بازشو و کاربرد متفاوت نیز دارند، استفاده کنید.
درب ورودی آلومینیومی بهتر است یا درب ورودی کامپوزیت ؟
با توجه به نوآوری هایی که اخیرا در ساخت درب های آلومینیومی مورد استفاده قرار می گیرند، باید گفت درب ورودی آلومینیومی به عنوان جایگزین بسیار معتبری برای درب ورودی کامپوزیت است. طیف گستردهای از محصولات موجود است که دربهای ورودی مدرن آلومینیومی یا دربهای سنتیتر را متناسب با همه سبک ها، سلیقه ها و بودجه ارائه میدهند. فریم های آلومینیومی با روکش های چوبی و حتی درب های آلومینیومی فویل شده ، محصولات جایگزین درب های کامپوزیت هستند.
برای خانه هایی که به درب های کوچکتر یا باریک تر، نیاز دارند نیز اگر از آلومینیوم استفاده کنید، نسبت به وقتی که از کامپوزیت استفاده کنید می توانید درب باریکتری را داشته باشید.
امروزه در مقایسه با درب کامپوزیت ، یک درب ورودی آلومینیومی ماندگاری طولانی دارد و از نظر انرژی کارآمدتر است و به لطف ابعاد کلی قاب هوشمند به راحتی نصب می شود. برخلاف نسلهای قبلی دربهای آلومینیومی، آنها مستقیماً روی یک سازه جدید (یا حتی سازه قدیمی موجود) بدون نیاز به زیرسازههای چوبی و با استحکام و دوام بالایی نصب میشوند.
به جرات می توان گفت برای درب مغازه ها، آپارتمان ها یا ورودی ساختمان های آپارتمانی، درب های آلومینیومی یکی از بهترین گزینه ها هستند.
مزایای درب ورودی آلومینیومی :
– امکان ساخت درب های باریک تر و بلندتر
به دلیل ویژگی های بینظیری که آلومینیوم دارد، در طراحی و پیاده سازی درب های آلومینیومی با ابعاد و اشکال گوناگون می توان بسیار منعطف تر عمل کرد.
بعنوان مثال اندازه های درب ورودی آلومینیومی را می توان با عرض ۴۰۰ میلی متر (۴۰ سانتی متر) و ارتفاع ۲۸۰۰ میلی متر (۲۸۰ سانتی متر) و حتی بسیار بلندتر (در درب های محوری) ایجاد کرد.
– امکان ساخت فریم ها با رنگ های متنوع و کاور بادوام
پوشش های پودری که برای رنگ کردن فریم های آلومینیومی مورد استفاده قرار می گیرد باعث می شوند تا دوام فریم ها بیشتر شود. از طرف دیگر تنوع رنگی بالایی دارند که می تواند افراد با سلایق مختلف را راضی نگهدارند.
فریم های درب های آلومینیومی را می توان با طرح چوب و یا طرح دیگر فلز ها ساخت. یا حتی از پروفیل های آلومینیومی با طرح های انتزاعی دیگر برای ساخت چارچوب و پانل در داخل و خارج، استفاده نمود.
– زیبایی و ظاهری مدرن
درب ورودی آلومینیومی مدرن، ظاهری جسور، متمایز و منحصر به فرد را برای ساختمان شما به ارمغان می آورد.
– احتیاج به تعمیر و نگهداری اندک و طول عمر بالا
درب های آلومینیومی طول عمر بالایی دارند، دچار زنگ زدگی نمی شوند و تنها با تعمیر و نگهداری جزئی می توان مطمئن بود که ظاهر و سطح براق خود را در طولانی مدت حفظ می کنند. بسته به کیفیت پروفیل آلومینیومی ، کیفیت یراق آلات و اینکه ساخت و پیاده سازی آن ها را به افراد با تجربه سپرده باشید، می توان گفت درب آلومینیومی تا ۲۵ سال و حتی بیشتر برای شما کارایی دارد.
– تنوع در پیاده سازی انواع بازشو :
درب های ورودی آلومینیومی را می توان در انواع بازشو طراحی و پیاده سازی کرد. از جمله:
– درب کشویی ( Sliding Door )
– درب لیفت اند اسلاید (Lift And Slide)
– درب تاشو ( درب آکاردئونی )