پارس آلومینیوم در زمینه طراحی، ساخت و نصب انواع نرده ها از جمله نرده های آلومینیومی، نرده شیشه ای فیکس پوینت (نافه استیلی)، نرده شیشه ای بدون فریم دور، نرده شیشه ای دفنی، نرده های استیل و… از متریال با کیفیت و افراد متبحر و مجرب استفاده می کند تا آنچه را که مطابق با سلیقه و نیاز شماست فراهم کند.
انواع نرده:
۱- نرده های شیشه ای
– نرده شیشه خور فریم لس (بدون فریم دور)
– نرده شیشه ای فیکس پوینت (نافه استیلی)
– نرده شیشه ای دفنی
۲- نرده های آلومینیومی
– گرد
– مربع
بیشتر بخوانید : مقایسه نرده آلومینیومی با انواع نرده
۳- نرده های حفاظ و استیل
۴- نرده های ترکیبی
انواع نصب نرده
۱- روی پله
۲- نصب از بغل
نرده شیشه ای:
نرده های شیشه خور در دو مدل تمام شیشه و ترکیبی عرضه میگردد.
مطالعه بیشتر : مقایسه نرده آلومینیومی و نرده استیل
نرده شیشه ای سکوریت و لمینت :
نرده های تمام شیشه در طرح های نوری، اکسپوز( رو کار)، دفنی، اسپیگت (خود ایستا) و فیکس پوینت به همراه دو عدد شیشه ۵، ۸ یا ۱۰ میل سکوریت لمینت شده با Polyvinyl butyral پی وی بی های ۱٫۵۲ و ۰٫۷۶ میل از شفافیت امنیت، ایستایی و مقاومت بسیار زیادی برخوردار هستند. نرده های تمام شیشه لمینت امکان اجرا تا ارتفاع ۱۵۰ سانتی متر را دارند که از استاندارد بین المللی برخوردار است. این مدل نرده، مناسب برای اماکن عمومی پر تردد از قبیل مجتمع های تجاری، فرودگاه ها، ایستگاه های مترو، بیمارستان ها، دانشگاه ها و هتل ها میباشد.
نرده های ترکیبی با شیشه ۱۰ یا ۱۵ میل سکوریت، دایاموند شده عرضه میشود که قیمت آن نسبت به نرده های تمام شیشه کمتر میباشد. مناسب برای ویلاها، ساختمان های اداری و مسکونی، نمای ساختمان، تراس و حاشیه استخر است.
مزایای نرده شیشه ای
از زمان های قدیم تا به امروز نرده به عنوان وسیله ای ایمن استفاده فراوانی در بسیاری از مکان ها داشته و دارد. نرده نیز مانند سایر صنایع با پیشرفت جامعه روز به روز دارای تنوع بیشتری شده است. تا چند سال پیش اکثر نرده ها از جنس فلز (آلومینیوم، آهن و…) و هم چنین چوب بوده اند؛ اما امروزه نرده های ساخته شده از شیشه بسیار پرطرفدار هستند و اهمیت بسیار بالایی در صنعت دارند. نرده هایی که از شیشه ساخته می شوند، میتواند علاوه بر ایجاد فضایی ایمن، موجب زیبایی آن مکان نیز شود. نرده هایی که در ساخت آن ها از شیشه استفاده می شود، در فضاهای گوناگونی مانند پله ها، بالکن ها و.. کاربرد دارد. به کمک نرده های استیل و شیشه ای میتوان ظرافت و استحکام را در محیط هایی هم چون راه پله ها به وجود آورد. استفاده ترکیبی از نرده های استیل و شیشه ای، مدت ماندگاری آن را افزایش میدهد. از مزایای این نوع از نرده ها میتوان به راحتی تمیز کردن آن و همچنین زیبایی و شفافیت آن اشاره کرد. نرده استیل به کار رفته در این ترکیب بر اثر سایش و خوردگی دچار آسیب نمیشود.
به طور کلی این نوع از نرده ها دارای مزایای زیر هستند:
لوکس و زیبا: این نرده ها جایگزینی مناسب برای نرده های فلزی و چوبی هستند.
شفاف بودن شیشه ها: این ویژگی از شیشه موجب میشود، فضاهای داخل، نور گیری بهتری داشته باشند و آن مکان روشنتر شود.
مستحکم و ایمن بودن: جنس شیشه های به کار رفته در این نرده ها، سکوریت نشکن است که مقاومت بالایی دارند.
انواع نرده از جنس شیشه در بازار
استفاده از شیشه به دلیل شفافیت داتی آن که نور محیط را افزایش میدهد و ظاهری مدرن و زیبا به دکوراسیون داخلی و خارجی ساختمان میبخشد روبه افزایش است. این نوع نرده در واقع نوع جدیدی از نرده های محافظ است که در صنعت ساختمان سازی پیشرفته امروزی بسیار کاربرد دارد. به طور کلی این گروه از نرده ها در دو نوع نرده تمام شیشه ای و نرده شیشه ای ترکیبی تولید می شوند.
نرده تمام شیشه ای
نرده های تمام شیشه به دلیل استحکام بالا و زیبایی ظاهری کاربرد فراوانی در ساختمان های پر تردد مانند هتل ها و ساختمان های اداری و تجاری دارند. نرده های تمام شیشه ای گزینه بسیار مناسبی برای استفاده در ساختمان هایی با معماری مدرن هستند. به دلیل شفایت شیشه های به کار رفته، این نوع نرده مناسب برای اجرا در راه پله ها و فضاهایی است که نور محیط در آن ها اهمیت دارد. شیشه های به کار رفته در این نرده ها از نوع سکریت شده و یا لمینت می باشد. شیشه علاوه بر شفافیت ظاهری استحکام مناسبی در برابر فشار و ضربه دارد که با این خصوصیات، این نوع نرده از امنیت بالایی برخوردار است.
نرده های ترکیبی
نرده های شیشه ای ترکیبی به دلیل استفاده از شیشه سکوریت شده از قیمت کمتری نسبت به نرده تمام شیشه ای برخوردار هستند و مناسب ساختمان های کم تردد می باشند.
انواع نرده با جنس شیشه برای راه پله و بالکن
انواع نرده هایی که از جنس شیشه بوده و در راه پله و بالکن استفاده می شود عبارتند از نرده شیشه ای فیکس پوینت، نرده شیشه ای اکسپوز، نرده شیشه ای اسپیگت، نرده شیشه ای ریلی یا رو کار.
بیشتر بخوانید : برای فضای باز چه نوع نرده ای مناسب است ؟
نرده شیشه ای فیکس پوینت
این مدل نرده دارای ترکیب قطعات اسپایدری استیل دکمه ای شکل و جام های شیشه ای سکوریت لمینیت شده با ضخامت های ۱۲ تا ۱۶ میلیمتر است. هندریل این مدل نرده تمام شیشه ای می تواند از جنس استیل یا آلومینیوم باشد برای نصب نرده فیکس پوینت در پایین هر پنل شیشه ای، چهار عدد سوراخ تعبیه می شود تا محل قرار گیری یراق فیکس کننده شیشه ها به دیواره کناره بالکن یا راه پله ایجاد شود.
نرده تمام شیشه ای اکسپوز
نرده تمام شیشه ای اکسپوز با استفاده بیس های یو شکل آلومینیومی که در فواصل ۱۵ تا ۲۵ سانتیمتر در کف سازه نصب می شود، جام های شیشه ای را مهار می کند. بعد از قرار دادن جام های شیشه ای در بیس های آلومینیومی توسط گیرهای نگهدارنده ای که در داخل این بیس ها قرار دارند، جای شیشه ها را محکم کرده و پس از تراز کردن شیشه ها یک ورق کاور آلومینیومی بر روی این بیس ها قرار داده می شود تا در قسمت نصب نرده ها یک نواره یک دست دیده شود. ارتفاع این نوار به همراه بیس های نگهدارده شیشه با توجه به ضخامت و وزن شیشه ها بین عمق نگهدارنده شیشه از ۱۲ تا ۲۰ سانتیمتر است.
نرده شیشه ای اسپیگت
نرده تمام شیشه ای اسپیگت یکی از زیباترین و در عین حال مستحکم ترین مدل های نرده های ساخته شده با شیشه است که با پایه های سوزنی شکل استیل با ارتفاع ۱۲ تا ۱۵ سانتیمتر که به صورت شیاردار می باشد، جام های شیشه را مهار کرده است. برای هر عدد جام شیشه دو پایه اسپیگت نیاز است. این مدل نرده دارای سرعت نصب بالایی است و برای تمام راه پله ها و تراس ها قابل اجرا است. سادگی نصب نرده اسپیگت یکی دیگر از خصوصیات مثبت این مدل نرده است. طول و ارتفاع نرده در این سیستم، محدویت کمتری دارد تا جایی که می توان این نوع نرده را با جام های شیشه ای به طول ۳ تا ۴ متر نیز اجرا کرد.
نرده شیشه ای یو چنل رو کار
این نوع نرده بوسیله پروفیل های آلومینیومی u شکل که در واقع پایه های مهار کننده شیشه ها هستند اجرا می شود. این پروفیل ها به دو صورت رو کار و تو کار (دفنی) تولید می شوند. شیشه به کار رفته در اجرای این مدل نرده از نوع سکوریت و لمینت می باشد و حداقل ضخامت شیشه برای اجرا در این سیستم باید ۱۲mm باشد. هر چه ارتفاع پنل های شیشه ای بیشتر باشد تعداد پایه های u شکل افزایش می یابد. نرده هایی که به این روش اجرا می شوند هیچ پایه عمودی ندارند و نمای ظاهری نرده به صورت یک دیواره تمام شیشه ای یک پارچه می باشد. این نوع نرده بیشتر در مجتمع های تجاری مانند پاساژ ها و مکان های عمومی مانند فرودگاه ها اجرا می شود.