مقالات
مقایسه نرده آلومینیومی و نرده استیل

مقایسه نرده آلومینیومی و نرده استیل

مقایسه نرده آلومینیومی و نرده استیل

مقایسه نرده آلومینیومی و نرده استیل از آن جایی حائز اهمیت است که انتخاب فلز مناسب برای نرده ها می تواند گیج کننده باشد!
برای ساخت سیستم های نرده از فلزات مختلفی مانند از جمله آلومینیوم ، استیل ، استیل ضد زنگ ، برنج و آهن فرفورژه استفاده می کنند. با وجود همه این گزینه ها ، مهمترین عواملی که باید در انتخاب نرده های فلزی مورد توجه قرار گیرند ، چیست ؟
هرکسی این حق را دارد که برای محصول مناسب و با کیفیت هزینه پرداخت کند!

ما در گروه صنایع  پارس آلومینیوم با اطلاعاتی که در ادامه این مطلب برایتان فراهم کرده ایم به شما کمک می کنیم تا فرق نرده آلومینیومی و نرده استیل را از نظر دوام ، زیبایی ، شرایط نگهداری ، سهولت نصب و هزینه آنها متوجه شوید. فراموش نکنید که اگر اطلاعاتتان کامل باشد، می توانید به تصمیمی برسید که برای شما منطقی ترین است. تصمیم نهایی با شماست.

فرق نرده آلومینیوم با استیل از نظر زیبایی ، دوام ، نگهداری ، نصب و قیمت 

– زیبایی شناسی : نرده آلومینیومی زیباتر است یا نرده استیل ؟

با توجه به اینکه در سال های اخیر به مبحث دکوراسیون و معماری داخلی / خارجی بسیار توجه می شود، زیبایی المان های محیط مهم بنظر می رسد!
هنگام انتخاب نرده نیز باید به این نکته توجه کنید که بهتر است نرده ها در چه سبک و رنگی باشند تا زیبایی خانه یا محل کار شما را به بهترین شکل تکمیل کنند.

هم آلومینیوم و هم فولاد ظاهری زیبا و چکش خوار دارند. با این حال ، برش و شکل دادن به آلومینیوم راحت تر از فولاد است. بنابراین ، نرده های آلومینیومی می توانند در طرح ها و الگوهای متنوع تری ساخته شوند.
در زمینه رنگ نرده ها نیز باید گفت، روکش های پودری برای نرده های آلومینیومی در رنگ های متنوعی وجود دارند که به راحتی قابل اجرا هستند و ماندگاری طولانی دارند. این در حالیست که اگر از نرده استیل رنگ شده استفاده کنید، پس از مدتی باید آن را دوباره رنگ کنید تا ظاهرش حفظ شود.

فرق نرده الومینیومی و استیل

فرق نرده الومینیومی و استیل

– دوام : نرده آلومینیومی با دوام تر است یا نرده استیل ؟

آلومینیوم و استیل هر دو بادوام هستند. اما متاسفانه نرده های استیل (فولادی) به مرور زمان زنگ می زنند. بطور کلی هنگامی که بین آهن موجود در استیل با رطوبت موجود در محیط واکنش شیمیایی انجام می شود، استیل زنگ می زند. زنگ زدگی در نهایت باعث ایجاد ترک ، سوراخ و شکاف در نرده شما می شود. در صورت عدم تعمیر ، زنگ زدگی می تواند در سراسر استیل ادامه یابد و باعث شکستگی شود.
از سوی دیگر ، آلومینیوم بسیار بادوام است ، حتی در شرایط آب و هوایی دشوار، مانند باران و برف و بوران نیز آلومینیوم استحکام مناسبی از خود نشان داده است.

در مطلبی که قبلا با عنوان ” چرا از درب و پنجره های آلومینیومی استفاده کنیم ؟ ” در وبسایت منتشر شده است می توانید با مزایای کلی آلومینیوم آشنا شوید.

– نگهداری : نگهداری از نرده آلومینیومی آسان تر است یا نرده استیل ؟

با مطالعه این مطلب تاکنون باید متوجه شده باشید که اگر از نرده استیل مراقبت نکنید ، زنگ می زند. می توان گفت تعمیر و نگهداری مناسب برای این فلز شامل نظافت ، پرداخت و رنگ آمیزی منظم است.
از طرف دیگر سطوح نرده های آلومینیومی معمولا با پوشش پودری بادوام رنگ و روکش می شوند. این پوش های پودری رنگ های زیبا و متنوعی دارند و علاوه بر این از سطح نرده محافظت می کنند و در عین حال به تعمیر و نگهداری کمی نیاز دارند.
بطور کلی ممکن است بخواهید هر از گاهی نرده های آلومینیومی خود را تمیز و براق کنید ، اما باید گفت آن ها برای حفظ زیبایی و استحکام خود نیاز به نگهداری خاصی ندارند.

بیشتر بخوانید : برای فضای باز چه نرده ای مناسب است ؟

مقایسه نرده آلومینیومی و نرده استیل

تفاوت نرده آلومینیومی و نرده استیل

– نصب و راه اندازی :

کاملا واضح است که محیطی که قرار است نرده ها در آن نصب شوند، یکی از مهمترین عوامل برای تصمیم گیری و انتخاب نرده مناسب است. باید ببینیم آیا نرده ها را برای داخل ساختمان نیاز داریم یا قرار است در محیط بیرونی نصب شوند؟
استیل وزن سنگینی دارد که همین امر باعث می شود تا نصب آن دشوارتر باشد. علاوه بر این، اگر نیاز باشد تا قسمت هایی از نرده را در محل نصب، برش یا حالت دهید، به آسیاب های مخصوص و مشعل های برش نیاز دارید.

این در حالیست که آلومینیوم در هنگام نصب، انعطاف پذیری بی نظیری را ارائه می دهد. هر کسی می تواند از یک اره میتر (miter ) معمولی برای بریدن نرده آلومینیومی استفاده کند.

– هزینه : نرده آلومینیومی گران تر است یا نرده استیل ؟

پیش از هرچیزی باید این را در نظر گرفت که قیمت نرده بسته به متراژ ، طراحی ، شیوه نصب و حتی تولید کننده متفاوت است. اما بطور کلی هزینه ای که برای نرده آلومینیومی پرداخت می کنید کمتر از هزینه ای است که برای همان مدل و متراژ نرده استیل پرداخت می کنید.
این می تواند یک مزیت بزرگ باشد ، به ویژه هنگامی که به دنبال موادی هستید که از قیمت مناسب ، زیبایی و دوام برخوردار باشد.

استفاده از نرده آلومینیومی در فضای داخلی

استفاده از هندریل آلومینیومی در فضای داخلی – نرده شیشه ای

نتیجه گیری :

در ابتدا باید به این نکته توجه کنید که برای چه به نرده احتیاج دارید؟ بعنوان مثال اگر برای حفاظت و افزایش امنیت در اطراف ملک به نصب نرده نیاز دارید، حتما باید نرده فلزی محکم و مقاوم در برابر تغییرات محیطی را انتخاب کنید.
فرق نرده استیل با آلومینیوم در هنگام ضربه های ناگهانی در این است که نرده آلومینیوم در مقابل ضربه ناگهانی و پرقدرت مقاومت ندارد. در مقابل نرده استیل علاوه بر اینکه هنگام اصابت ضربه های محکم دچار فرورفتگی نمی شود، دچار خراشیدگی نیز نمی شود.

از سوی دیگر ، شما ممکن است به دنبال یک نرده جذاب و زیبا باشید که مکمل طراحی خانه یا ساختمان اداری باشد. می توانید بین نرده های استیل و نرده های آلومینیومی یکی را انتخاب کنید.

بیشتر بخوانید : بیشتر بخوانید : مقایسه نرده آلومینیومی با انواع نرده

بطور خلاصه باید گفت؛ وقتی نرده های آلومینیومی را با نرده های استیل مقایسه می کنید ، واقعیت ها به وضوح نشان می دهند که انتخاب نرده های آلومینیومی (مخصوصا برای فضاهای داخلی) یک تصمیم عاقلانه است. آلومینیوم نسبت به استیل انعطاف پذیری بالاتری دارد و می تواند در طرح های مختلف نرده متناسب با نیاز و معماری ساختمان شما کار شود. نرده های آلومینیومی را می توان با استفاده از روکش های پودری بصورت متنوع رنگ کرد.

علاوه بر این ، پوشش پودری آنها یک لایه محافظتی ایجاد می کند که آنها را با دوام تر می کند. نرده آلومینیومی نیازی به تعمیر و نگهداری ندارد. نرده آلومینیومی به راحتی نرده های استیل زنگ نمی زند ، وزن آلومینیوم از استیل سبک تر است و نصب آن در مناطق دشوار آسان تر است. علاوه بر این ، برای پیاده سازی سیستم نرده در یک متراژ و طرح مشخص ، آلومینیوم هزینه کمتری نسبت به استیل دارد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره و قیمت ساعت ۸ الی ۱۸